- Eliksiiri -

gallery/eliksiiri logo v3

Varaa aika
 

Varaa aika

­

 

 

 

 

 

 

 

 

Päivi Vastela

SKY-Cidesco-diplomikosmetologi

Puh: 040 702 7752 / Päivi Vastela

Email: paivi.vastela@luukku.com

Osoite: Kyllikinpolku 21,

11120 Riihimäki

MesoVytal - mikroneulaus

Solutoiminnan uudistushoito

 

 

MesoVytal on nykyaikainen ihosoluja uudistava tehohoito. Hoidon tarkoitus on viedä vaikuttavat aineet suoraan ihon alimpiin kerroksiin.

MesoVytal-hoidon tulokset näkyvät jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Ihon väri on tasaisempi ja iho tuntuu kimmoisammalta. Rypyt ja juonteet ovat selvästi vähentyneet. Iho näyttää ja tuntuu nuorekkaalta, kosteutetulta ja hehkuvalta.

 

 

 

gallery/meso-vaa-700x360
gallery/eliksiiri logo v3


Kuinka MesoVytal -toimii?
Jokainen yksittäinen mikroneula tekee pienen reiän ihoon ja keho parantaa itse itsensä luonnollisella tavalla. Posttraumaattinen vastavaikutus iholla on tuottaa kollageenia sekä elastiinia – kahta ihon päärakennusainetta. Tämä parantaa ihon paksuutta ja joustavuutta sekä yleistä ihon kuntoa käsitellyillä alueilla.
Mikroskooppisen pienet neulat mahdollistavat ihon läpäisyn. Meso-cartridget avaavat epidermiksen eli ihon suojakerroksen lyhytaikaisesti, jolloin aktiiviset ainesosat pääsevät riittävän syvälle ja näin ollen ne pääsevät vaikuttamaan optimaalisesti.

Miksi MesoVytal?
Aineet, joiden koko on isompi kuin 200nm, eivät imeydy orvaskeden läpi johtuen ahtaista soluväleistä. Jotkut laitteet edistävät imeytymistä (ionto yms.), mutta ainesosien koon takia imeytyminen on rajallista.
Joidenkin vaikuttavien aineiden, kuten vitamiini- ja hyaluronihappojen partikkelit eivät läpäise epidermistä. Ainut tapa, millä näitä isompia partikkeleita saa epidermiksen läpi, on ruiskuttaa ne ihoon tai tehdä reikiä epidermikseen.
MesoVytal-menetelmässä epidermikseen tehdään mikroreikiä, jotta aineet pääsevät ihoon. Pigmentointilaitteen käsikappaleeseen laitetaan pigmentointineulojen sijaan hygieniamoduli, jossa neulat ovat joustavassa neulalaatassa. Joustavuutensa ansiosta moduli mukailee ihon pinnan muotoja ja vaikutusaineet pääsevät ihoon tasaisesti.

MesoVytal-hoitotulokset
MesoVytal-hoitojen myötä ihosolut elpyvät. Kun solut ovat ravittuja ja uudistettuja, näyttää iho raikkaalta, nuorekkaalta ja tasaiselta. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaikuttavat aineet imeytyvät suoraan dermiksen ja epidermiksen väliin ja pääsevät näin korjaamaan ihon pinnan muutosten aiheuttajia.
Jokaisen hoidon jälkeen hoitotuotteet ja hoito vaikuttavat vielä viiden päivän ajan. Ensimmäisen 1-2 tunnin ajan hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa.
Parhaat tulokset saadaan sarjahoitona. Suositellaan 6-8 hoitoa.
Hoitoja tehdään 1-2 viikossa ihotyypistä riippuen.
Tämän jälkeen ylläpitohoitoja tehdään kerran kuussa.
Koska hoito jää vaikuttamaan solutoimintaan ihon sisällä, tulevat parhaat tulokset näkyviin vasta parin kolmen kuukauden jälkeen. Solujen elinvoimaisuus palautuu pikkuhiljaa. Hoidot antavat soluille takaisin mitä ne ovat menettäneet ja mitä ne tarvitsevat pysyäkseen kunnossa.

 

gallery/mweo2
 
Soita meille:
+358 (0)40 702 7752
 
​Lähetä sähköpostia:
paivi.vastela@luukku.com
gallery/facebook-logo-png-2-0