- Eliksiiri -

gallery/eliksiiri logo v3

Varaa aika
 

Varaa aika

­

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Päivi Vastela

SKY-Cidesco-diplomikosmetologi

Puh: 040 702 7752 / Päivi Vastela

Email: paivi.vastela@luukku.com

Osoite: Kyllikinpolku 21,

11120 Riihimäki

gallery/10_sized4
gallery/60_sized4
gallery/services_guinot_beauteneuve_09-382x400

Kosteuttava- ja syväpuhdistava - Hydradermie

​​on erittäin rentouttava kasvohoito. Ihostasi tulee kirkas ja tasaisen sävyinen ja kasvonpiirteesi näyttävät ja tuntuvat pehmeiltä ja levänneiltä.

Hoito tekee ihmeitä ihollasi

HYDRADERMIE –hoidon jälkeen kannattaa katsoa peiliin. Kasvosi näyttävät levänneiltä ja rentoutuneilta.  HYDRADERMIE  on kosteuttava ja rentouttava kasvohoito, mutta se on myös ihon hellävarainen syväpuhdistus. Kosmetologisi laatimaa hoito-ohjelmaa noudattaessasi huomaat, kuinka ihosi voi päivä päivältä paremmin. HYDRADERMIE –hoitoa suositellaan kolmen kerran sarjana tai kerran kuukaudessa tehtävänä ylläpitohoitona. Säännöllisen hoidon johdosta iho on puhtaampi, tasaisempi ja näyttää nuoremmalta. Monet vaativat asiakkaat kautta maailman ovat löytäneet kaipaamansa hoitotulokset HYDRADERMIE-kasvohoidosta GUINOT-kauneussalongista. 

HOIDON AVAINKOHDAT:

KAKSOISIONISAATIO: Hellävarainen elektroterapia ja hoitoelektrodien miellyttävät liikeradat vievät puhdistavia ja hoitavia kasviperäisiä aktiiveja aineosia syvimpiin ihokerroksiin asti. Iho saa ionisaatiosta uutta energiaa ja puhdasta hehkua.

HAPPITERAPIA: Tämä hoitovaihe parantaa solujen hapensaantia ja lataa solujen energiavarastoja. Happiterapialla on myös antibakteerinen vaikutus.

KIINTEYTTÄVÄ HIERONTA: Asiakkaan ihon tarpeita vastaava naamio ja rentouttava hieronta viimeistelevät täydellisen hoitokokemuksen. Iho löytää tasapainonsa ja hehkuu uutta elinvoimaa.

Kirkastava, tasoittava ja kiinteyttävä - Age Summum 

Ihoa kirkastava, kiinteyttävä ja napakoittava Anti-age kasvohoito.

Guinot erikoiskasvohoito Age Summum on upea tehohoito ikääntymisen merkkeihin, erityisesti rypyille ja juonteille. Hoito tekee ihosta tasaisemman, kirkkaan sävyisen sekä napakan tuntuisen. Puhdas C-vitamiini

toimii iholla voimakkaana antioksidanttina, tehden ihosta välittömästi heleämmän. Hoito sisältää ainutlaatuisen kiinteyttävän GUINOT-erikoishieronnan.

Age Summum voidaan ottaa yksittäisenä hoitona tai sarjahoitona. Paras hoitotulos saavutetaan suunnittelemalla ihollesi yksilöllinen sarjahoito-ohjelma kauneushoitolassa.

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, tehokkaan ihoa syväpuhdistavan ja tasoittavan Dermabrasion -erikoiskuorinnan, kaksiosaisen kirkastavan ja kollageenituotantoa stimuloivan tehoseerumin (Cellular Life Complex -yhdiste

ja puhdas C-vitamiinijauhe), anti-aging hieronnan tehogeelillä (Cellular Life Complex -yhdiste ja Hyaluronihappo), seeruminaamion (Pro-Collagen ja C-vitamiini), silmänympärys- ja kasvovoiteen..

ERIKOISKASVOHOIDON SALAISUUDET:

PRO-COLLAGEN TIIVISTE: C-vitaminoitu, Pro-Collagenia ja Alaria Esculenta merilevää sisältävä tehokas tiiviste. Näiden aktiivien aineosien ansiosta iho saa uutta energiaa ja ryhtiä.

LÄMPÖNAAMIOKASVONAAMIO: Ryhdistävä naamio tuottaa miellyttävää lämpöä, joka hajaannuttaa aktiiviset aineosat ja tehostaa niiden imeytymistä ihoon. Muutaman minuutin kuluttua naamio jähmettyy ja tiukentuu kasvojen ympärille muotoillen kasvonpiirteitä ja rentouttaen lihaksia.

SÉRUM ANTI-AGE: Hoito päättyy biopeptidejä ja A-vitamiinia sisältävällä tehoseerumilla tehtävään hierontaan, joka vahvistaa elastisia ihokudoksia. Kasvojen iho näyttää nuoremmalta ja säteilevämmältä

Kiinteyttävä- ja väsymyksenmerkkejä poistava -Hydradermie Lift

Ikääntymisen ja väsymyksen myötä kasvonpiirteet muuttuvat raskaammiksi ja menettävät ryhdikkyyttään. Aikaisemmat lifting-kasvohoidot ovat vaikuttaneet ainoastaan ihon eri kerroksissa. HYDRADERMIE LIFT on nuoruuden vallankumous, se ulottuu astetta syvemmälle ja stimuloi kasvojen lihaksia kiinteyttäen ja kohottaen kasvonpiirteitä.

Kasvonpiirteet kohoavat jo ensimmäisellä hoitokerralla

HYDRADERMIE LIFT on lifting-kasvohoito, joka kiinteyttää ihoa ja stimuloi kasvojen lihaksia. Syvällä sijaitsevat iholihakset jäntevöityvät ja ihosolujen toiminta aktivoituu, erikoishoidon kasvoja kohottava vaikutus näkyy ja tuntuu. On kasvoille kuin kuntosalitreeni vartalolle. Se muotoilee kasvonpiirteitä kiinteyttäen lihaksia ja palauttaen nuorekkaan ulkonäön. Hoidon jälkeen kasvot näyttävät tasaisemmilta ja kiinteämmiltä –ilman pistoksia! Huomaat eron katsomalla peiliin. Aloita kokeilemalla kolmen kerran hoitosarjaa. Parhaisiin tuloksiin päästään kymmenen kerran hoitojaksolla.

ERIKOISKASVOHOIDON SALAISUUDET

NESTEKIERRON AKTIVOINTI: Kasvolihakset rentoutuvat, mikroverenkierto elpyy ja kuona-aineet poistuvat ihosta kosmetologin liikuttaessa hoitoelektrodeja kasvojen nestekierron mukaisesti.

KASVOLIHASTEN STIMULOINTI: Kasvojen lihaksia harjoitetaan hellävaraisesti, jolloin ne jäntevöityvät ja voimistuvat. Kasvot saavat uuden ryhdikkään ilmeen.

KIINTEYTTÄVÄ HIERONTA: Laitehoidon jälkeen kosmetologi tekee rentouttavan manuaalisen hieronnan. Hoidon jälkeen iho on selkeästi napakampi ja sen kosteustasapaino on palautunut. Kasvonpiirteet ovat silminnähden kohonneet.

Puhdistava ja raikastava Hydra Clean

on puhdistushoito, joka vaikuttaa sekä hiki- että talirauhasiin poistaen iholta ylimääräistä talia ja epäpuhtauksia. Puhdistettuna iho hengittää ja voi paremmin.

Se on vuoden 2012 historiallinen Guinot-erikoishoitouutuus HYDRACLEAN hämmästyttää lyhyen hoitoajan ja kiistämättömien tuloksien onnistuneella yhdistelmällä. HYDRACLEAN kirkastaa, puhdistaa ja raikastaa kasvojen ihoa kuorinnan, puhdistavan hoitogeelin, ThermoClean-lämpökäsittelyn sekä ihohuokosia supistavan hieronnan yhteisvaikutuksena. 

Lyhyt, 30 minuutin HYDRACLEAN-erikoiskasvohoito voidaan loistavasti yhdistää myös muihin Guinot-erikoiskasvohoitoihin.

Uudistava hedelmähappohoito - Beaute Neuve 

 u​udelleenrakentaa ja aktivoi ihosoluja toimimaan tehokkaammin. Iho saa takaisin elinvoimaansa ja  tervettä hehkua. Hoidon jälkeen kasvojen iho tuntuu uudistuneelta, kevyeltä ja raikkaalta.

Uusi kauneutta säteilevä iho

Epidermis koostuu keskimäärin 30 ihosolukerroksesta. Ylimmät solukerrokset kuivuvat helposti ja tällöin iho menettää luonnollista heleyttä. BEAUTÉ NEUVE -erikoiskasvohoidon PEEL´IN kuorintageelin sisältämät hedelmähapot rikkovat kuolleiden ihosolujen välisiä sidoksia ja PEEL´OUT kuorintavaahto poistaa tämän ylimääräisen aineksen ihon pinnalta paljastaen uuden, terveen ihon. Kasvohoidon päätteeksi iholle levitetään CLARIMASQUE -naamio, jonka sisältämä puhdas C-vitamiini uudistaa elastisia tukikuituja ja vaalentaa pigmenttiläiskiä jättäen ihon kirkkaan kauniiksi.

Ihosoluja uudistava anti-ageing vaikutus

Iho menettää hehkuaan johtuen väsymyksestä, stressistä ja ikääntymisen vaikutuksista. Kuolleet ihosolut "tukkivat" ylimmän kerroksen, jolloin ihon uusiutuminen hidastuu ja iho alkaa näyttää harmaalta. Jo yksi BEAUTÉ NEUVE -hoito poistaa iholle tarpeettoman kuolleen pintasolukon, iho alkaa taas hengittää ja solujen toiminta aktivoituu. Lopputulos on raikkaalta tuntuva, nuorekkaan kaunis iho. Kolmen kerran BEAUTÉ NEUVE -sarja takaa parhaat hoitotulokset.

ERIKOISKASVOHOIDON SALAISUUDET

PEEL´IN / PEEL´OUT: Hedelmähappoja sisältävä Peel’in geeli irrottaa kuolleet ihosolut elävistä ja Peel’out vaahto kuorii ne pois ihon pinnalta paljastaen heleän kauniin uuden ihon.

DERMANOVE: Kosmetologi imeyttää DERMANOVE-seerumin kaulan ja kasvojen iholle rentouttavin hierontaliikkein. Seerumi sisältää runsaasti ihoa uudistavia aktiiviaineita.

CLARIMASQUE: Täyteläinen hoitonaamio sisältää puhdasta C-vitamiinia. Se vaalentaa ja tasoittaa ihon sävyjä.

gallery/763_800_csupload_45789538
gallery/57802c326997482bb29f80285d540df6
gallery/eliksiiri logo v3
 
Soita meille:
+358 (0)40 702 7752
 
​Lähetä sähköpostia:
paivi.vastela@luukku.com
gallery/57_sized4

Kiinteyttävä erikoiskasvohoito- Liftosome

Kiinteät, kauniit kasvonpiirteet

Pro-Collagenia, Alaria Esculenta merilevää ja stabiloitua C – vitamiinia sekä ihoa ryhdistävän lämpönaamion sisältävä hoito.

Iho veltostuu iän ja väsymyksen myötä. Kasvonpiirteet ”putoavat” ja iho tuntuu veltolta. Pro-Collageniin, Alaria Esculenta merilevään ja stabiloituun C-vitamiiniin perustuva erikoiskasvohoito uudistaa ihoa tehokkaasti. LIFTOSOME -hoito muotoilee kasvojen piirteitä uudelleen, palauttaa elastisuuden ja kiinteyden syvällä ihossa sekä silottaa ryppyjä.

LIFTOSOME kehitettiin erityisesti aikuisen naisen ihon tarpeita silmällä pitäen. Lämpönaamio ryhdistää kasvonpiirteitä ja imeyttää ihoon tukikudosta vahvistavaa Pro-Collagenia, Alaria Esculenta merilevää ja stabiloitua C-vitamiinia. Nämä aktiivit aineosat yhdistettyinä lämpöön antavat iholle uutta energiaa, palauttavat ihon elastisuuden ja kiihdyttävät solujen uudistumista. Hoidon jälkeen voit todeta ihosi olevan huomattavasti sileämpi ja väsymyksen aiheuttamat rypyt ovat kadonneet. Olet saanut nuoruutesi kiinteyden ja hehkeyden takaisin.

LIFTOSOME – hoitoa suositellaan kolmen hoitokerran sarjana.


ERIKOISKASVOHOIDON SALAISUUDET:

PRO-COLLAGEN TIIVISTE: C-vitaminoitu, Pro-Collagenia ja Alaria Esculenta merilevää sisältävä tehokas tiiviste. Näiden aktiivien aineosien ansiosta iho saa uutta energiaa ja ryhtiä.

LÄMPÖNAAMIOKASVONAAMIO: Ryhdistävä naamio tuottaa miellyttävää lämpöä, joka hajaannuttaa aktiiviset aineosat ja tehostaa niiden imeytymistä ihoon. Muutaman minuutin kuluttua naamio jähmettyy ja tiukentuu kasvojen ympärille muotoillen kasvonpiirteitä ja rentouttaen lihaksia.

SÉRUM ANTI-AGE: Hoito päättyy biopeptidejä ja A-vitamiinia sisältävällä tehoseerumilla tehtävään hierontaan, joka vahvistaa elastisia ihokudoksia. Kasvojen iho näyttää nuoremmalta ja säteilevämmältä